Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar med Modifikation

Lagom alltid bäst
försökte så länge vara den son ni önskade
totalt misslyckande med dottersmodellen

Att tänka pa mina föräldrars liv
val & konsekvenser
alldeles för plågsamt
att tänka på mitt egna inte mycket lättare

Mamma och Pappa
jag älskar er fortfarande trots allt




Övriga genrer av Miss 51
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-11 04:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Lagom är alltid sämst.
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Miss 51