Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en fredag som alla andra sitter tänker tillbaka på veckan som gått


ALLA DAGAR

i går

i dag

i morgon

alla veckans dagar

alla månader på året

vad har dom för betydelse

sitter här alla dessa dagar

med mina värkande muskler

leder som är stela och svullna

en ångest som nästan kväver mig

varje dag är en gåva vi fått för att leva

som bör tas till vara att förvaltas så bra vi kan

anits 11 april 2008







Fri vers av anits VIP
Läst 218 gånger
Publicerad 2008-04-11 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP