Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duell

 

Dissonansen
skär genom himlar

hjärtbladen skyggar




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-11 10:47



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Så skör - så stark
2008-04-11

  rebecca d
ja, det gör dem inför dissonans...
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth