Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det svåraste

Förlåtelsen
är inte den lättaste
men den enda
vägen
att hålla hjärtat rent

Tro mig habibi
jag har hatat
mitt hjärta
var svart som sot

För min del
ledde det
till en mörk cell
och ännu mera hat
du skulle blivit
rädd om du såg in
i mina ögon då















Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-11 20:45



Bookmark and Share


  Aisha VIP
.....\"du skulle blivit rädd om du såg in i mina ögon då\"...
väldigt fin text....och ett vackert språk...som alltid!...
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP