Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det svåraste 2

Minns du
att jag sa:
det var det svarta
i dina ögon
jag såg
första gången vi möttes


Det var innan
jag lärde känna
den rosa flickan
och hennes drömmar
det var henne
jag förälskade mig i

För hennes
skull
förlåter
jag allt




Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-11 21:36



Bookmark and Share


  Manal
jag vte inte med dessa ord, säger mig väldigt mycket särkilt sista styvket
2008-04-12

  Aisha VIP
....oj....vilka bilder jag ser.....underbart fint.....
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP