Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya djurarter

Sädesärlan
ärlig
fågel

Sapfisk
poetisk
fisk

Katafalk
näbbig katt
av blandras

Blåmes
feg
fågel

Domherre
dominant
fågel

Sjöjungfru
ärtig
fiskpudding

Kattgutt
missnöjd
norsk hankatt

Mervärdeskatt
renrasig
katt

Gorilla
apa som
haltar svårt

Rasmus
renrasig
mus

Tonsill
tungviktarfisk 
i 1000 kilos klassen

Löptik
engelsk
hotdog

Smilfink
minröjande
fågel

Latmask
kräldjur 
som inte anstränger sig

Kaffegök
fågel
i bönehus

Muntergökar
glada
fåglar

Nötskrikare
högljudda
kor

Tonfisk 
omusikalisk
fisk

Ren
djur med
renhållande effekt

Ringduva
smart brevduva
ringer i stället för flyger

Ansjovis
död fisk
som ligger på ägg

Smörgås
inställsam
fågel

Malaria
mjölbagge
på opera

Maximal
stor insekt
på Maxi

Synål
enögd
fisk

Kvastfening
renhållande
akvariefisk

Finanshaj
kalkylerande
fisk

Knorrhane
irriterad 
fisk

Stör
stökig fisk
på restaurang

Papegojfisk
färgrann fisk
som talar goja

Nödbroms
insekt
i nödsituationer

Snorkråka
snorkig
fågel

Världsvan
internationell
fågel

Havsörn
rörig 
fågel

Spillkråka
kladdig
fågel

Iland
stressad
sjöfågel

Stolpiller
klättrande
vessla

Myrstackarna
myror som det är
synd om

Transport
sportig
fågel

Kryptogam
kodad
fågel

Monogam
ensam
fågel

Åland
krälande
fågel

Öland
onykter
fågel

Måzart
omusikalisk
sjöfågel

Ankara
simfågel
som pratar goja

Inkastare
fågel med
indiansk ursprung

Rapphöna
snabbsjungande
 fågel

Doktorand
fågel
med läkande krafter

Gammal
korsning
fågel/fisk

Andtruten
korsning
and/trut

Korall
korsning
ko/fågel

Härnösand
fågel
med fågelinfluensa




Övriga genrer av Connie
Läst 661 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-12 20:28



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Fantastiskt!
Skrattade mig igenom
alla snårigheter
int va de lätt int
att få betoningen rätt
alla gånger!
Applåder!
2008-04-12

  Carola Zettergren
Tjohooo du kan verkligen
få till det!!!!!:):)
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie