Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om mäniskor med problem


Jekyll/Hyde

I min helhet
ser man knappt
den svaga punkten
färgad svart

En ond liten djävul
full av svek
rider min sans
helvetes lek

Ensam i min tanke
är det ju så
Hin håle sänker
min hjärnridå




Fri vers av Edrik
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-12 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Edrik
Edrik