Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det förhåller sig så att diktarvänners kommentarer väcker nya tankar och den här gången vill jag tacka Gunilla som fick mig att tänka till om våren och den glädje man normalt förknippar med just vår. Att bli ensam föder andra tankar än då vi var tv


Svar på en fråga

Visst värmer
fågelsången
hjärtat


och
ögat
glädjestrålar
över
vårprimörer

men

när citronfjärilen
satt sig på
de lysblå
pärlhyacinterna

drog
en
kall
vind

förbi

och

kramade
mitt

hjärta




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-13 12:59



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Mitt i värmen
- en kall vind....
saknaden blev för stor?
Kan känna det?
Tänk att jag har
inspirerat dig!
Tack!
2008-04-15

  Michaela Dutius
vacker och fylld av ett stilla hopp
2008-04-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP