Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Baka kaka

Om alla ska få äta måste kakan delas ut
för snart tar alla ingridienser slut




Fri vers av Herr Haka
Läst 695 gånger
Publicerad 2008-04-13 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Haka
Herr Haka