Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en vadderad värld

hinnan jag inte sett som barn
omslöt mina allt mer förglösa ögon
och kyssen av de mjuka läpparna
kicken av det höga fallet
endast samlandet av material
till min självbiografi




Fri vers av Herr Haka
Läst 493 gånger
Publicerad 2008-04-13 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Haka
Herr Haka