Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du är unik, precis som alla andra


Diamant i en skattkammare

Hah, nu har jag dig där. Min fånge!
fast inte av människa fängslad
utan av tiden allena.
jag kan se dom så tydligt,
i doften av ditt hår
alla dina regniga måndagar
tryggt kramandes en kaffekopp
sommarkvällar på bryggan,
lojt beundrandes solens dödsryckningar
konfirmation, skolavslutningar
första kärleken, första brajjan
leenden och tårar.
Ett mästerverk som författas av stunden
(endå bara en i mängden, så otroligt oorginell)
Befinner sig just nu i min famn.




Fri vers av Herr Haka
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-17 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Haka
Herr Haka