Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Engla.

Det är kallt i jorden
under gräset under himlen
I tidningen finns orden
som berättar om hur

(men inte om varför)

Det är ensamt i huset
inget skratt och inget gråt
Överallt brinner ljusen
men sorgen kommer ingen åt

Så mycket fakta men lite svar
intervjuer och röster om vem hon var
Men var är hon nu?
det är ju det jag undrar.




Fri vers av Lo Z.
Läst 422 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-14 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lo Z.