Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla Engla


.

Det var inte det här Gud ville

Men nu vyssar Han dig
i sin trygga famn




Fri vers av Mejja
Läst 374 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-14 22:36



Bookmark and Share


  rebecca d VIP
o så fint! och sant!
2008-04-27

  anits VIP
Vackra ord till ett litet barn
som inte längre finns hos
sin familj
2008-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Mejja