Efter 23 års liv i djup närhet till en älskad människa
 i ömsesidig kärlek
ever jag nu ensam med alla vackra minnen

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter 23 års liv i djup närhet till en älskad människa
 i ömsesidig kärlek
ever jag nu ensam med alla vackra minnen




Min skatt

 

Så nära
som du
kom mig

har ingen
hittills
gjort

Så nära
som vi
kom

varandra
kan vara
en

sällsynthet
och
mitt

livs
största
skatt




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-20 12:06



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Tänk att få uppleva det!
En verklig skattgömma!
Vackert, vemodigt diktat!
2008-04-21

  Hildegun Relefors
Ett sånt minne är inte tungt att baära.
2008-04-21

  Michaela Dutius
Mitt i saknaden beskriver du så vackert en underbar rikedom
2008-04-21

  Maria T
Så underbart att ha så vackra minnen
2008-04-20

  * Ammi *
helt underbart skrivet Ulla!
tänk så många fina minnen du har!
2008-04-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
En fin lycka
som få kan nå!
2008-04-20

  Yvonne
Lyckliga minnen. Men att få uppleva denna ynnest är tyvärr inte alla förunnat.
2008-04-20
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP