Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det som inte ska få ske, det har skett!


Minnet av en liten ängel / Minnet av Engla

Sov så sött du lilla ängel
snart får du vakna upp
på de skönaste av ängar.
Som Gud har förberett
för dig.
Ingen kan längre skada dig,
lilla ängel.
Alla som sörjer och saknar
veta att du vilar hos Gud.

Han som ser till alla barn
har något fint åt dig,
en plats i sin änglaskara.
Om de som lever kvar
ser upp på himmelen
en stjärnenatt.
Kan de se en stjärna
som skimrar lika glatt
som en gång ditt leende.

När sommaren kommer
kan dina änglavingar
få gräset att röra sig
som av en sommarbris.
Då kanske någon förstår
att du har hälsat på.
Men först får du sova,
lilla ängel
För att sedan vakna upp
på de skönaste
av Guds ängar.










Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-15 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP