Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ondskans skugga

 

jag bär hennes tyngd
just där skulden får sitt säte

gräver, gräver gropar
för att någon gång

få avbörda mig
detta tunga




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 520 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-15 13:31



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Berörande och kraftfull
2008-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth