Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker är den

men den hade ett pris

 

Sanningens minut...

i valets stund där livet skiftade

medans måsarna skriande

spottade krut

 

Vacker är den

I sin helhetsliga kropp

förenar två till enhetens

oslagbara topp

 

Priset för det vackra

brutna grenar

Repade likt förkastade

småstenar

 

Så, jodå

vacker är den

men varje saga har ju sitt eget pris

Väl värd det är den

men det kostade

 

Vinsten var dock högre

än priset att betala

 

För jo....

vacker är den

Riktigt osannolikt sagolikt

rent och oskattbart

vacker

 

Och den sagan

Den är min




Fri vers av nettizen
Läst 532 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-15 13:33



Bookmark and Share


  Thommy
Din text är underbar att läsa, jättefin.
2008-04-20

  Michaela Dutius
En av de allra bästa texter jag läst av dig - och det vill inte säga lite
2008-04-16

  Lilla My* VIP
Vackra sagor...med dystert facit...
Träffsäkra formuleringar!!
Välkommen tillbaka..*har saknat dig här*!!
2008-04-15

    ej medlem längre
Vackert och tänkvärd, och vilken underbar bild!!!
2008-04-15

    Lindizz
Mycket fin text!
2008-04-15
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen