Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes kropp

Var väl aldrig så sexig

Ändå ville han aldrig diskutera
Viktiga saker

Hennes kropp
Var väl aldrig allt

Ändå ville han aldrig ge henne
Av sig själv

Hennes kropp
Var väl inte allt

Som det handlade om
Varenda gång




Fri vers av EMITSTI
Läst 634 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-16 02:40



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
starkt uttryckt....
kb
2008-04-24
  > Nästa text
< Föregående

EMITSTI