Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bön till människor

 

Låt oss
aldrig

förhärdas
i

känslorädsla
för sorg

Låt oss
aldrig

kylas ner
så att

vi inte
kan älska

det liv vi
har här

och nu
säger

jag det
igen

till
mig själv

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-04-23 09:50



Bookmark and Share


    Melona
tack för kloka ord!
2008-04-23

  Hildegun Relefors
Klokmänniska!
2008-04-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP