Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vila i mörkrets omvandlande kraft i stället för att stressa ut genom munnen...!


Klagan


Sjung din sång

till skötets famn

så föder jag dig

din frihet




Fri vers av livsdans
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-16 12:32



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Wow!
Finner inga ord!
Applåder1
2008-04-16
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans