Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
20 juni 1986 - Torne träsk och molnen lättar över sjön



Förlåten hängde ännu kvar

Förlåten hängde ännu kvar
    tung och grå. Någon
hade ännu inte avslutat
    sitt arbete.

Väntan
    tills plötsligt filten
    lyftes bort
och tio mil fjäll framträdde
    i utförande som
    ett japanskt träsnitt!

Himlens blåhet överträffade sig själv.




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-16 15:36



Bookmark and Share


    eva m h
mmm...betagande vacker kan den synen vara!
2008-04-16

  Carola Zettergren
TJUSIGT!!!
2008-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP