Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland lämnar känslorna spår innan morgondagen

 

Jag vet redan hur jag kommer känna när dina händer slukar mig när våra läppar möts blodet rusar och vi kastar oss om varandra och jag känner redan den obeskrivliga känslan när du släpper kontrollen och jag faller fritt och båda vet att ingen av oss kan låta bli naturen styr oss - slår iväg allt förnuft och jag vet vilka tankar jag har när du lämnar mig jag vet redan vilka ord som blir de sista innan vi skiljs åt och vem som vänder sig om först för att ta sig en sista titt, två gånger och jag vet att du inte vill bestämma dig fast du redan gjort det, du tror du mister något istället för vinner dubbelt och att du vill ha kvar kakan du äter på.

Och du säger själv att vi bara har ett liv

men är du säker på

att vi inte har


två..?




Övriga genrer av vimmelkantig
Läst 219 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-04-17 08:45



Bookmark and Share


  Blodros
om möten,längtan och lek..
gillar känslorna och den starka integriteten om att ha ett eget liv i denna text..
Du har ett eget språk och en lekfullhet i dina texter och jag tycker om det!
2009-02-01
  > Nästa text
< Föregående

vimmelkantig
vimmelkantig