Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..ett nålsöga...


Närkamp


Söker

runt punkten


glimtar från dess närvaro

lyser upp

mellan forsande

frustrationer


möter begränsningen

öga mot öga

och kämpar

i jämlik

tvekamp




Fri vers av livsdans
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-17 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans