Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärnbalken klämtar stilla

Kramar musten
ur dig
Fylls av lust
Som svämmar över

Sakta
Dräneras
Förståndet

Tomheten
Ekar
Mellan
Kraniet & Hjärtat

Hjärnbalken klämtar, stilla
Sin ensliga klagan

Tårarna strilar
Nedför
Fräknigkind
Handen trevar längs en knotig lind

Fyller på förståndet
Med en frisk fläkt
Öser in, välmående
Förstående
Önskar att detta blir bestående






Fri vers av lilla t
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-17 22:06



Bookmark and Share


    undefined
vet inte riktigt vad, men .. helt enkelt kanon bra! Gillar hela texten, mycket bra upplagd och slutet är också jätte bra:)
2008-04-19

    Trast
\"Hjärnbalken klämtar, stilla
Sin ensliga klagan\"
Fin personifikation av hjärnbarken.
2008-04-17
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t