Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intressanta människor på bild


Ett sorgligt fakta:
Jag är inte tekniskt lagd.
Jag vet, jag vet, jag vet.
Det vet också alla mina nära,
kära och oh-vänner.
Men ändå undrar jag
(idiotiskt nog)
HUR man klämmer in fotografier
på sig själv in i datorn
för att sedan få dom
publicerade på poetsidan?
Rent praktiskt alltså?
Ser i andanom hur jag viker
ihop eller pulvriserar ett fotografi
och uppletar någon hålighet
som verkar trovärdig
och petar in alltihop där.
För att sedan på ett mirakulöst sätt
få det att återuppstå på bildskärmen.
Helst barmhärtigt retuscherat.

Nä, det är bara att \"fejsa\" läget.
Mitt ansikte \"gör\" sig nog inte
på bild.....





Fri vers av Stardust VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-17 22:54



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Kära du, vad jag känner igen mig! Riktigt roligt skrivet om teknisk analfabetism, något jag själv lider av i hög utsträckning! Tur att jag har en man som kan sånt där...
\"Helst barmhärtigt retuscherat\" är en funktion på datorn som definitivt borde införas!
2008-04-20

  Tabes
VARNING!!
Vik INTE ihop fotot och stoppa in det i ventilhålen på sidan av lådan där hårddisken bor.
Ifall du redan gjort det så bör du genast ta katt och barn med dig och gå ut och vänta på brandkåren.
Hör av dig om du inte lyckas så ska jag guida dig så gott jag kan.
2008-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP