Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad idag

Skratt och flin och fnitter
känns i magen och spritter

Glad och snäll och hoppsansa
känner jag idag




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2008-04-18 09:52



Bookmark and Share


  Maria T
Jag var så lessen på morgonen.
Oj,vad detta lättade upp att få läsa dessa glada ord.
Tack, tack.
2008-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt