Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
stört omöjligt numera skriva limericks om Gränna...förbaskade Hans Alfredsson som förstört den godbiten för alla framtider ...


limericks; om Gränna...

en sockersöt gräbba från Gränna
hon sågs efter bagaren ränna
"för han knådar så gott
smeker stången så flott
de händerna vill jag nog känna"




Bunden vers (Limerick) av Ronny Berk
Läst 957 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-06-05 23:18



Bookmark and Share


    Stormöga
jag har ju faktiskt hittat en grymmt bra om flickan från gränna någonstans...

\"den berömda flickan från Gränna
som flöt ut ur Hans alfredsons penna,
hon blev vist succé,
för minst tretttiotre
versoner finns nu av denna\"

så omöjligt är det ju inte, både du och den som skrev ovanstående lyckades ju!

vet inte riktigt vilken jag gillar bäst av de tre!
2008-06-14

  Vilsen Annette-hittar vägen
Hi hi hi... jag tycker du lyckas bra!
2008-06-14

  Piann VIP
Ja vem drar inte på smilbanden efter
den här limericken ....*ler*.
2008-06-10

    Bodil Sandberg
hahahahahaaaaa underbart underbart..applåder!!!!
2008-06-09

  Dessie 35
Den får mig att leee bra..
2008-06-08

  Annette Andersson
Ett stort leende *L*
2008-06-08

    Maria Malm
Skrivet så grannt
med en limerick
..må det vara sant..
..ett leende jag fick..
2008-06-08

  Rolfsdotter
Du, här fick du till det, kul! Kram Backsippan
2008-06-06

    ej medlem längre
Kanon! Och tvetydighet som gör den rolig. Men jag skulle nog i sista strofen istället skriva
\"och de händerna vill hon ju känna\".
Ger applåd!
2008-06-06

  Michaela Dutius
Men du lyckades nästan slå hans Alfredsson här
2008-06-06

  Yvonne Vigstrand
Hahahaha....Ja de händerna kan väl sin sak *ler*
Kram Yvonne
2008-06-06

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Hihihi
2008-06-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
Limerickare där!
Med denna tar
Du full poäng,
den har rätt sväng!
Det blir kanske
en refräng... .. .
2008-06-05

    Erika H
mmmmmums... va sockerdoftande gott du får till det... blir härligt glad när jag läser denna och långrandig är du inte heller...
2008-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk