Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

limericks; om ungmön...



en kysslysten ungmö från Bjuv
hon doftade kärleken ; ljuv
stal sej till kyssen
i älskogskabyssen
så nu är hon ;en kyssäkta tjuv




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 492 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2009-02-25 13:44



Bookmark and Share


    Erika H
Välskriven... skapar skönt leende.

Du kan du!
2009-03-01

  -Ulla Tilemo- VIP
Den var härlig som "sängfösare"....TACK *L*
2009-02-26

    Tea Alex
Åhhh! Jättebra!!! Applåd!
2009-02-25

  © anakreon VIP
That's the spirit!
Carl-Erik
2009-02-25

    Bodil Sandberg
hiii..vilken liten söting!!!!
2009-02-25

  anita VIP
Mycket bra rimmat, mycket bra skriven. Många applåder år du av mig.
2009-02-25

  Berit Robin Lagerholm VIP
Nu får du mig bara att...le så evinnerligt stort
2009-02-25

  Michaela Dutius
Bra rimmat
2009-02-25

  Maria Zena Viklund
hihi kyssäkta, ler bra rimmat!
2009-02-25

  Måna N. Berger
Äkta vara! :)
2009-02-25

    Maria Malm
Hoppas att tjuveriet tog skruv
hos offret för denna kyssäkta tjuv!
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk