TILL ER
MINA FINA
DIKTARVÄNNER

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILL ER
MINA FINA
DIKTARVÄNNER




Ni räddar mig

 


många
av mina
eländesord
ni så tålmodigt

har läst
och
kommenterat
tröstat 
givit

konstgjord
andning

gång
gång
igen och
igen 


nu kan
jag snart

andas

själv

ni har
livräddat

mig


 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-18 12:50



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Detta är en livräddande sajt- utan tvekan.
Det är helt underbart!
2008-04-21

  Ilona _L
Tack det samma!
Många kloka ord till tröst och även applåder när jag tvivlat på mitt eget omdömme!
Härligt att denna sida finns! Jag har blivit beroende, även om jag har skrivkramp då och då!
2008-04-18

    Maria Malm
Du är inte ensam om detta fenomen, vi är flera som fått konstgjord andning..
2008-04-18

  Fånga dagen
Fint skrivet det är skönt att känna att man kan skriva här
och få så bra feed back och stöd
2008-04-18

  Gunilla VIP
Du är inte ensam om dessa känslor.....
Jag åker snålskjuts
och instämmer.....
Tack!
2008-04-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP