Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

virveldans i snuddande stund

krumelurkonstig söker det vackraste ögonblicket precis innan du nuddar

mig

med hela dig saknar inte ensamheten

men den undrar var jag tog vägen för

den hade byggt sitt skatbo i mitt hår som var i lockar av rödhet hettande jag

rakade av mig allt

för att bereda naken hud för dig att vidröra musikvibration av shamantrumma

vrida mig ur

spiralen




Fri vers av taowaki
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-18 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

taowaki
taowaki