Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Villebråd

Villiga och bråda tider 

i djuriska lustars andetag 

stannar flyr inte




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 357 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-04-18 20:28



Bookmark and Share


  papessa
väldigt bra
2008-05-28

  Spider
haha! jo dumt å springa när man kan stå stilla och vänta på ett anfall!
2008-04-20

  nettizen
Nope, i de tiderna ska man inte hasta sig fram eller fly, bara leva i nuet. :)
2008-04-19

  Lyckohäxan Enediel
Hahaha! Åh helskönt det här!
2008-04-18

  aol
härligt stark gillas
2008-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi