Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gemenskap

 

Varsamt läggande av hand mot kind

Mjuk är rörelsen

och trots att handen känns sval

så sprids värmen rörelsen utstrålar

 

Så oändligt stor är världen

Egentligen

 

Men med den enkla beröringen

krymper världen

Och består av två individer allena

 

Oss




Fri vers av nettizen
Läst 551 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-19 09:57



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Oerhört vacker beskrivning av ett möte..sant att ett verkligt möte krymper världen
2008-04-21

  Lejonhjärtas poesi
En kärleksfull gemenskap mer än vacker med värme som ger härlig livsenergi.
2008-04-19
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen