Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gudomlig

Jag är vrede, ilska, raseri.
Du är glädje, lycka, skratt.

Vi är en själ,
tillsammans i evigheten.

Den ondska och godhet
som finns inom oss
blandas till
lagomheten.

Den lagomhet som är -
gudomlig.




Fri vers av Gamen
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-19 10:44



Bookmark and Share


  Dude
Snygg text. Gillar den skarpt.
2008-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Gamen