Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglakyss

När du kysser mig
känns det som jag flyger.

Flyger så högt att jag kan
fånga månen,
dansa med solen
och skratta med sjärnorna.

Det är som att kyssa en ängel.




Fri vers av Gamen
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-19 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gamen