Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara jag...vet vägen


Ensamma

irrfärder

genom mörkret


för att vandra

genom porten


till vilans

hjärta




Fri vers av livsdans
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-19 18:53



Bookmark and Share


  Stjärnregn
Mmmmycket vackert och insiktsfullt!
2008-05-02

  prinscess VIP
längtan efter rofylldhet
2008-04-19
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans