Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om det man fasar för men inte kan påverka......


Oviss visshet

 

Rivande i varje nerv

~smärtsamt~

Kliar

Det inre skriker

slåss och bråkar

Utan rätt

utan medel

 

Kämpar med overksamma påkar

 

Maktlösheten

Där inget man säger

inget man vill

Spelar någon roll

 

~viskar~

 

Snälla....

stanna

 

Bara en liten stund till




Fri vers av nettizen
Läst 572 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-04-19 20:56



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Den smärtan som kommer av det man inte kan göra förvandlas lätt till hjälplöshet.
Väl (be)skrivet i vacker poesi
2008-04-21

    sunnanvind
Maktlösheten har fått ett språkrör här...Mycket skickligt förmedlat!
2008-04-20

    Lindizz
Känslan av maktlöshet, ord som berör. Bra skrivet.
2008-04-19

  Jack E. Gladh VIP
Du har fångat in det svåra. Med få ord.
Det känns in i benmärgen.
2008-04-19
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen