Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomrum

Ett uppvaknande
från alla håll kan jag
höra er
det tog mig
precis
en sommar att glömma
hur ensam man kan vara
och det finns alltid plats
för tomhet

Tomrummet låter sig aldrig
fyllas med någonting
Risken är större
att det förökar sig
Förstår du mig nu?
minns hur jag sa,
att: \"Mitt sinneslag har fått barn\"

Hur ensam du än är
finns det alltid plats
för mera tomrum

Hur ensam kan man vara?




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 232 gånger
Publicerad 2008-04-19 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon