Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
humlan som sedan min flytt hit finns på min balkong varje vår har den kommit så välkommen den är


HUMLAN

Nu har den vaknat,humlan
som varje år gör mig sällskap
på min balkong

Den är stor och så vacker
så lätt att känna igen

Blev så glad när jag såg den
överlevt vintern har den gjort
humlan som har sitt bo i väggen
på min balkong

Nu är den här mitt sällskap lika
ensam som jag så vi får glädjas
med varandra humlan och jag

anits 20 april 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-20 14:39



Bookmark and Share


    sajo
Vilken härlig text om humlan som får min rädsla att släppa då jag är rädd för humlor.
2008-04-20

  Larz Gustafsson VIP
Varelsen som liksom flyger \"i tro\", mot alla odds.
2008-04-20
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP