Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett misstag, skiljer oss tills döden skiljer oss åt.


Den olyckliga kärlekens sjukdom.

Pga idioternas idioter
pga misstagens alla misstag

får man lida
man vissnar inifrån

Frustrationens ande sliter i varenda del av själ du har kvar

Panik, ångest, frustration och hysteri
är några få symptom av denna sjukdom





Jag lider av denna sjukdom
Jag är idioternas idiot
Jag begick misstagens alla misstag


Nu ska jag fälla min sista tår som sänker mitt sista vissna löv




Det lövet var förut mitt hjärta





Övriga genrer av DC
Läst 368 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-21 01:08



Bookmark and Share


  syskonenberg
bra skrivet (:
2008-04-22

  HQ
Ja, fan vad den \"sjukdomen\" gör ont.
Och skulle man inte ha vetat om det innan så blir det
väldigt tydligt i det här texten!
2008-04-21
  > Nästa text
< Föregående

DC
DC