Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
våren så härlig och skön pollen allergi inte så kul men allt har sin tid våren är underbar så skön


POLLEN ALLERGI

Våren så härlig,ljuset är här
för varje dag det allt ljusare
blir

I helgen kom värmen,så skönt
så underbart för alla oss som
längtat så efter den

För oss som är allergiska
mot det mesta som växer
och gror inte så kul,nyser
hostar frustar svär över
pollen som är här

Ändå inte att förglömma
vi älskar våren ändå som
gör oss glada i solens sken
nysa pusta ögon som rinner
är ett tillstånd som tar slut
när det mesta slagit ut

anits 21 april 2008





Fri vers av anits VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-21 08:54



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så väl förmedlas de dubbla känslornas dilemma...finskrivet...ja...
2008-04-22

    sajo
Så bra skrivet om pollenallergi. Vet själv hur det är. Trots att det är som är njuter man av vårens tid.
2008-04-21

  Elaine.S VIP
Kan bara tänka mig hur jobbigt det måste vara , att var allergisk mot något så vackert....
2008-04-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP