Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kedjor av skuld

Det står en man. Han talar fred och god växt. Moral och avhållsamhet.
Det sitter tusen barn. De viskar spe och spott. Ignorans och likgiltlighet.

Förenade faller de med skuld
Ensamma står de som inte kan viska till någon.

Inte viska för att försäkra sig om att han där uppe inte vet om vad han talar.
Endast de ensamma går budskapet fram till.

För det är den enda röst som talar till dem...




Fri vers av The One
Läst 555 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-21 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The One