senryu

Texten kom till för att vännernas skara glesnar

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

senryu

Texten kom till för att vännernas skara glesnar




Vänskap

 

Vänskap står ej kvar

där den ställts till senare

den väntar inte 

 




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-22 09:28



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Sann vänskap står kvar
även om tid förflutit har
av allehanda bestyr.
Däremot den icke sanna.....
2008-04-22
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP