Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stå stilla

 

Stå stilla i din smärta

inte gå

inte fly

stå kvar

och känn

den sorg

du har

Stå stilla i din smärta

även

om ditt hjärta

håller på att

Stå stilla

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-22 09:38



Bookmark and Share


  katt.inc
Vackra rader om sorgen, starkt och modigt.
2008-04-23

  Ilona _L
Jättefint skrivet och du gör helt rätt!
2008-04-22

  Gunilla VIP
Ja, då kan man också komma igenom om man tillåter sig att vara stilla och känna. Det är när man flyr undan som man jagas av alla sorters \"demoner\". Fint diktat!
2008-04-22
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP