Sorgearbete är
oerhört tungt
och smärtsamt 

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgearbete är
oerhört tungt
och smärtsamt 




Prestation

 

Stå stilla
i
smärtan

enda vägen ut ur 
mörkret

Att det kunde
vara så
tungt
och

s m ä r t s a m t

och jag
undrar
om det
räknas
som en

prestation

detta tunga
evighetsarbete

som
ingen

vill

se

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2008-04-22 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP