Är vi människor så kallsinniga
så oberörda av varandra som det ibland verkar
eller är det en försvarsmask

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är vi människor så kallsinniga
så oberörda av varandra som det ibland verkar
eller är det en försvarsmask




Låt dig beröras

 

låt dig beröras

så att vi alla kan se

- du är människa -




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-22 17:33



Bookmark and Share


  friheten
Ja

kram
2008-04-22

  Rachel Roth
det godaste råd
2008-04-22
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP