Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara tokigheter


Drömmar



Drömmar är konstiga företeelser. Oftast har man ingen aning om att man har drömt något men ibland gör man det.
Strax innan jag vaknade i morse drömde jag att jag låg på enskilt rum på sjukhus med världens största erektion. Apparaten var säkert dubbelt så stor som verkligheten obarmhärtigt avslöjar och hård dom ett hammarskaft!
Sjuksköterskorna på avdelningen kunde inte åtgärda problemet trots idog ansträngning. En kader av läkare kallades in och stod lika handfallna tills en ung och vacker kollega kom in för att studera problemet. Hon behövde inte fundera länge utan meddelade att om alla andra lämnade rummet skulle hon åtgärda det hela och det gjordes och gjorde hon.
Jag vaknade och fick besviken ta hand om saken själv på behörigt avstånd från och med en kastparabel till toalettstolen.
Tänk om drömmar vore sanna!




Övriga genrer av johan jägare
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-22 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

johan jägare
johan jägare