Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När där är här


Du finns

där kroppar kan tala

du finns

där själar vet

du finns

där fritt flödar


Du finns

här

när jag är jag

när du är du

när vi är vi




Fri vers av livsdans
Läst 230 gånger
Publicerad 2008-04-22 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans