Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klokheten bedrar visheten

Klokheten bedrar visheten
Om den saknar kontakt med känslorna
Den är en liten båt
på känslornas stormande hav där vi gång
på gång iscensätter vår barndoms trauman




Fri vers av claes fredelius
Läst 1324 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-07 05:51



Bookmark and Share


  aol
en stor sanning
2010-10-13
  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius