Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag i April

Vinden trotsar solen
Kyler ner sommarklädda fotgängare
Träden står än kala
Oskyddade mot naturens krafter
En ensam fågel sjunger ut
I kontrast mot stadens alla ljud
Allt tyder på en varm sommar
Med röd, solbränd hud




Fri vers av KänslanAvIngenting
Läst 292 gånger
Publicerad 2008-04-23 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KänslanAvIngenting
KänslanAvIngenting