Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som en trollformel...


Levande själ


Rymmer allt

från liv till död


famnar lungt

om mörkt och ljust


blinkar ljus

ur varma hjärtan


allt finns här


för öppna ögon

smälter

skammen

bort




Fri vers av livsdans
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-23 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans